Everhost Review

everhost hosting review
Click to go to site!

Iedere tiener kan tegenwoordig een DirectAdmin-server huren voor drie tientjes, Installatron installeren en zo hosting aanbieden met vele Gb’s aan ruimte en wat dan ook, maar de mate van professionaliteit van een bedrijf, of je data wel veilig is, wat als de enige werknemer ziek is (veel kleine hostingbedrijven zijn ZZP’ers) of een server crasht?

Bij Everhost proberen ze zich te onderscheiden met ervaren technisch personeel (webdevelopers met nu alweer meer dan 10 jaar ervaring), koppeling aan één vast contactpersoon zodat diegene altijd betrokken is bij jou als klant, weet wat je nodig hebt en zo ook veel betere antwoorden kan geven en meer tijd aan de klant kan besteden, meerdere datacentra met onderlinge koppelingen qua netwerk en backups (dus naar externe locaties, datacenter A naar datacenter B, enzovoorts), internationaal netwerk met points of presence in Amsterdam, Brussel en Londen, zelfgemaakt uitgebreid klantensysteem waar alle administratieve zaken te regelen zijn en de klant zonder te wachten op een ‘ticket’ zelf alle gewenste zaken kan instellen, volledig custom PHP-omgeving, zonder safe mode restricties, met dus niet alleen de default install en modules maar ook zaken als PostgreSQL en SQLite, en ga zo maar door – dat alles maakt een groot verschil tussen een ‘hobbybedrijf voor erbij’ en een echte degelijke onderneming.

Gemiddelde Review Score
  • Prijs
  • Waar voor je geld
  • Uptime 99,99%
  • Support
4.8

Zelf een review toevoegen?

Wil je je eigen ervaring toevoegen? Geef dan een goed beargumenteerde reactie waar anderen ook wat aan hebben. Wanneer de reactie goed is beargumenteerd dan zal deze worden geplaatst.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Similar Posts

Leave a Reply